Переглянути за

Розширення асортименту продукції, готової до застосування

Перш за все, з’явився та вже успішно продається новий п’ятирядковий самонабірний штамп 4925N Текст.
Максимальна кількість символів в рядку:
3 мм – 39;
4 мм – 30
Незважаючи на те, що до цього в асортименті вже був п’ятирядковий штамп (4913N Текст), новий 4925N Текст за рахунок більшої ширини самонабірного поля (більшої кількості знаків в рядку) дозволяє набрати більш об’ємний текст, ніж семирядковий штамп (4928 N Текст). При цьому ціна його, природно, нижче.

9412T Змінено дизайн та конструкцію, що став вже популярним, кишеньковий чотирьохрядковий самонабірний штампо 9412 Текст.
Максимальна кількість символів в рядку:
3 мм – 21;
4 мм – 17

Його основні переваги: ​​- застосування нового п’ятиточкового стабілізатору, що забезпечує надійне позиціонування та рівномірний розподіл тиску на самонабірне поле; – нова конструкція, яка дає можливість використовувати штамп за допомогою однієї руки. Слід також зазначити, що на відміну від попередньої версії, конструкція нового штампу 9412 Текст передбачає можливість, заміни подушки.

Зовсім недавно асортимент самонабірних штампів доповнено новим дворядковим штампом 4916 Текст.
Максимальна кількість символів в рядку: 3 мм – 34 Незважаючи на те, що він дозволяє набрати всього 2 рядки тексту, при цьому має найбільшу з усіх самонабоних штампів ширину текстового поля.

 

 

Лінійка пластмасових самонабірних датерів поповнилася новою товарною позицією – 4-х рядковим датером 4729N Текст. Це повний аналог найбільш популярного самонабірного датеру серії Professional Line 5465. При цьому ціна його, природно, набагато нижче. Тим самим заповнений проміжок, який існував раніше між дворядковим самонабірним датером 4755 та шестирядковим 4727N Текст. До речі, всі вони тепер у пластиковому блістерному пакуванні, яке зручне при роздрібному продажі.