Переглянути за

200 миллионов Printy

TRODAT PRINTY – БЕСТСЕЛЕР

Компанія TRODAT вперше випустила пластиковий самозмочуваний  фарбою штамп PRINTY в 1976 році. Після чого послідувала неповторна історія успіху, кульмінацією якої стало рекордна кількість проданих PRINTY – 200 мільйонів штук! Десятиліттями, крок за кроком відкривалися нові ринки збуту, спочатку в Австрії та сусідніх країнах, а після і в інших більш віддалених регіонах, таким чином, зараз оснащення ORIGINAL TRODAT PRINTY можна купити більше, ніж в 160 країнах світу.

Асортимент оснащень PRINTY поступово збільшувався та на сьогоднішній день налічує більше 60 моделей – таких як самонабірні текстові штампи, датери з можливістю самостійного встановлення дати, а також різні спеціальні моделі.

TRODAT постійно займається вдосконаленням своєї продукції – беручи до уваги як побажання кінцевих споживачів, так і основних торгових партнерів, так і тих хто виготовляє печатки та штампи. Завдяки цьому оснащення PRINTY встановлюють стандарти в своїй категорії та стали самими популярними та найбільш часто копіюючими штампами у світі всього за якихось 30 років!

Ще одним досягненням у 2008 році став випуск 200 мільйонів PRINTY – що стало незаперечним доказом постійно зростаючої популярності оснащень ORIGINAL TRODAT PRINTY!