Переглянути за

Нове покоління TRODAT Professional Line

Що нового у серії:

  • невеликі, але настільки довгоочікувані зміни у механізмі регулювання дати, забезпечили більш легке обертання коліс;
  • нове зручне пакування, названа “Speedbox”, призначена для більш швидкого початку використання;
  • більш зручна зміна дати – на стрічці з десятками днів тепер знаходяться тільки ті значення, які необхідні, а не всі 10 цифр;
  • новий запатентований високоякісний матеріал стрічки для вибору дати.

Як і серія Printy, з 2013 року лінійка Trodat Professional Line переходить на технологічний процес з “0” викидом CO2 в атмосферу планети. Саме тому оснащення випускаються в новому стилі “вугілля і срібло”: весь корпус, верхня кришка-ковпачок на ручці і фіксатори повністю виготовлені з пластику чорного кольору, а написи виконані фарбою сріблястого кольору.

TRODAT PROFESSIONAL LINE це:

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ – Моделі відрізняються високою зручністю у використанні та оптимально лягає в руку завдяки ергономічній ручці. Відбиток проставляється практично безшумно, легким натисканням руки.

НАДІЙНІСТЬ – Міцний сталевий каркас моделі Professional гарантує неймовірно довгий термін служби та непохитну стійкість. Він ідеально підходить для найрізноманітніших вимог сучасного офісу.

ЧИСТОТА – Брудні пальці після зміни дати? Тільки не з Professional. Надійне покриття всіх стрічок запобігає контакт пальців з фарбою, зберігаючи їх чистими. Кожен день.

TRODAT PROFESSIONAL LINE гарантує користувачеві високий комфорт та чистоту!