Переглянути за

40 років TRODAT Printy

TRODAT PRINTY – історія успіху

70-ті роки: це були великі зміни! Настільне оснащення являло собою звичайну дерев’яну ручку або досить складний пристрій, що копіює друкарський верстат. Кишенькова була представлена ​​моделлю Vienna Pocket Box.

Але в 1976 році Trodat викликав справжню революцію: світ побачив перший Trodat Printy. Це було настільки незвично – легкий пластиковий корпус та вбудований механізм змочування кліше, що зробило справжню революцію.
Судіть самі: невеликий та стильний штамп дозволяв робити відмінні відбитки навіть новачкові, управлявся  однією рукою та дозволяв носити його з собою в кишені. Так з’явився новий промисловий стандарт.

Штамп вийшов настільки вдалим, що 2-е покоління PRINTY прийшло на зміну тільки на початку 90-х років. Новий штамп проектувався вже за допомогою комп’ютерного моделювання в 3D-CAD. Це дозволило поєднати плавні вигини корпусу та суворий дизайн. Оснащення стало не тільки бестселером продажів, подолавши рубіж продажів спочатку в 100 мільйонів одиниць всього за 5 років, а потім і 200 мільйонів, але і є найбільш часто копійованим оснащенням менш іменитими гравцями ринку.

Trodat завжди був відкритий для нових способів роботи. Інноваційні підходи, що стали можливими завдяки новим технологіям виробництва та більш досконалими матеріалами, дозволили створити Printy 3-го покоління, відмінними рисами якого став більш ергономічний дизайн та можливість легкої зміни штемпельної подушки.

Але пройшло ще кілька років та ось, починаючи з 2011 року, ринок побачив 4-е покоління оснащень, виготовлене без шкоди для навколишнього середовища. Розумний дизайн, менша вага, зручна форма для зберігання та транспортування, найкомпактніше оснащення (з існуючих на ринку моделей), що складається з переробленої сировини – ми пишаємося тим, що можемо створювати таку продукцію. Особливо, коли не шкодить планеті.

Віха в 300 мільйонів одиниць вже пройдена. PRINTY – найуспішніша марка в історії компанії.