Переглянути за

Світ канцелярії – 2008

З 12 по 15 березня відбулася щорічна традиційна виставка «Світ канцелярії – 2008».

Компанія «ТРОДАТ-Україна» надала своїм клієнтам можливість ознайомитися з новинками продукції на стенді. Він став трохи просторіше, завдяки чому спілкування та переговори проходили у більш комфортній атмосфері.
Серед представлених новинок увагу відвідувачів привернула нова товарна позиція, яка з’явилася в асортименті продукції TRODAT, – серія компактних оснащень для печаток та штампів “MOBILE PRINTY”. Її основні переваги – ергономічний дизайн та нова конструкція, що дозволяє ставити відбиток однією рукою. А п’яти-точковий стабілізатор забезпечує надійне позиціонування, рівномірний розподіл тиску на кліше і, як наслідок, – чіткий відбиток.

Поки ці оснастки випускаються в трьох розмірах, але в найближчому майбутньому на їх основі почнеться випуск самонабірних штампів в блістерному пакуванні, а також оснасщення до круглої печатки діаметром 40 мм.
Ми вдячні всім нашим клієнтам, потенційним та постійним, за те, що вони знайшли можливість приїхати до нас на виставку. Сподіваємося, що наша співпраця стане більш плідною, а продукцію компанії TRODAT придбає ще більше прихильників, як серед наших оптових покупців, так і серед усіх кінцевих споживачів України.

Фоторепортаж :

MK-08_1
MK-08_2
MK-08_3
MK-08_4
MK-08_5
MK-08_1 MK-08_2 MK-08_3 MK-08_4 MK-08_5