Переглянути за

Кругла печатка? – Онлайн!

Пропонуємо Вашій увазі онлайн-сервіс з макетування печаток.

Перевага даного методу в тому, що Ви набагато швидше (без очікування верстки макету дизайнером) та більш наочно (на екрані свого комп’ютера, планшета або смартфону) зможете побачити, як буде виглядати даний відбиток на папері.
Сам процес досить простий та складається всього з 3-х етапів:

  • на першому від Вас потрібно лише вибрати (злегка відредагувати) форму власності та правильно ввести місце реєстрації з кодом організації (якщо він є). Тут же Ви зможете додати елементи захисту печатки: складні візерунки, растрові зображення, мікрошрифт;
  • на другому Вас попросять визначитися з оснащенням для майбутньої печатки та кольором відбитку. Нічого вводити вже не потрібно – всі дії виконуються простим вибором вподобаної Вам подушки, фарби або оснащення;
  • і на останньому етапі ми попросимо Вас ще раз уважно перевірити замовлення. І, якщо все добре, ввести дані для зворотнього зв’язку: як до Вас звертатися та як з Вами зв’язатися (наприклад, вислати рахунок для оплати або повідомити, що все готово).

Сподіваємося, що дане нововведення вийшло зручним і не завдасть Вам складнощів. Постійне посилання на сервіс – з пункту меню сайту, розділ «ВИГОТОВЛЕННЯ ПЕЧАТОК».

Дякуємо та користуйтеся кращим!