Переглянути за

Розширення асортименту продукції

Нова штемпельна подушка 9054 формату А5 для ручних оснащень.

Trodat продовжує оновлювати свій асортимент та розширює список рішень для ручних оснащень серії Classic. До існуючих варіантів 9051, 9052 та 9053 додалася нова штемпельна подушка 9054. Її розмір 21 x 14.8 см (формат A5).

Нова подушка виконана з пластику та виготовляється в новому, сучасному дизайні з природоохоронною технологією складається на 95% з пластмаси вторинної переробки. Крім того, пластикова лінійка продукції розширена на ще один розмір – A5. Його потрібність – це відповідь на новий тренд: відкриття великої кількості невеликих виробництв та повсюдний перехід з пластикових пакетів на екологічно безпечнішу паперову упаковку. Використовувати індивідуальний дизайн на паперових пакетах – це престижно та впізнається, але його собівартість в друкарському виконанні буде виправдана при досить великих тиражах. Тому власники таких “крафтярень” вважають за краще використовувати готові пакети та самостійно маркувати їх в необхідному обсязі. А тим, кому недостатньо розмірів оснащення Trodat 5212, ми пропонуємо використовувати кліше розмірів до А5 з штемпельною подушкою 9054.

З продукцією TRODAT, сертифікованої за стандартом DIN ISO 14145-2, Ви отримаєте найкращі і довговічні відбитки. А штемпельною фарби на водній основі вистачить на кілька тисяч чітких відбитків завдяки місткому резервуару з чорнилом.

Крім того, штемпельну подушку можна використовувати практично в будь-яких кліматичних умовах. У зв’язку з гігроскопічними властивостями штемпельної фарби подушка залишається свіжою завдяки вологості навколишнього середовища.

Новий дизайн дозволяє легко розрізнити кольорове маркування фарби на корпусі подушки. А ергономічний корпус забезпечує зручну роботу та легке нанесення відбитку всього однією рукою.

Змінні подушки 9054 постачаються в синьому та незабарвленому варіантах. Під замовлення можливе постачання інших колірних рішень або з фетровим матеріалом для штемпельних фарб на основі розчинників або олії як в звичайному, так і в герметичному корпусі.