Переглянути за

Сертифікат компаній Trodat та Trotec

У 2018 році в ході чотириденного аудиту незалежна, акредитована сертифікаційна організація TÜV Австрія перевірила та успішно сертифікувала інтегровану систему управління якістю підприємств Trodat та Trotec.

В рамках проекту організації були реструктуровані та змінені існуючі процеси та процедури, а також супутня документація. Нові редакції стандарту ISO вимагають організації так званої високорівневої структури, завдяки цьому процеси в компанії отримали більш сильну стратегічну спрямованість та сприяють поліпшенню управління компанією.

Будучи світовим лідером серед виробників штемпельної продукції, у нас є особливі зобов’язання перед клієнтами та завдяки постійному вдосконаленню нашої продукції та процесів ми можемо гарантувати задоволення вимог клієнтів.

Наша інтегрована система управління якістю «Якість – Екологія – Енергія – Безпека та Здоров’я» використовує результати взаємодії різних областей з метою цілковитої та стійкої відповідності високим стандартам та постійного вдосконалення.

Встановлення стратегічних та надзвичайно важливих цілей, регулярні перевірки та відповідні кроки по впровадженню системи забезпечують клієнтоорієнтований підхід та дотримання принципів охорони навколишнього середовища, економіки та соціальної відповідальності.

Сертифікація є незалежним підтвердженням успішного впровадження системи.

Сертифікація SA8000 на підприємстві Trodat Productions

Група компаній Trodat Trotec Group розглядає мотивованих та відданих своїй справі працівників в якості однієї з основ свого бізнес-успіху та своєї позиції в якості лідера світового ринку. Умовою для цього є виробнича безпека, щоб підтримувати на високому рівні та систематично покращувати здоров’я наших співробітників. Тому підприємство постійно прагне до створення безпечних робочих місць для співробітників. Для зведення ризику захворювань та нещасних випадків на роботі до мінімуму всі процеси підлягають регулярноій перевірці. Крім того, ми пропонуємо нашим співробітникам ефективні та сучасні умови праці, що служать основою для задоволеності та мотивації співробітників. Ми знаємо взаємозв’язок між потребами та працездатністю співробітників та розробляємо на основі цього відповідні цілеспрямовані заходи по закріпленню кадрів.

Виходячи з визнання та дотримання Загальної декларації прав людини Організації Об’єднаних Націй (ООН), принципів договорів Міжнародної організації праці (МОП) та національного (трудового) законодавства, компанія Trodat Production взяла на себе зобов’язання щодо виконання та дотримання вимог міжнародного соціального стандарту SA8000.

Організація зобов’язується постійно розвивати та вдосконалювати свої процеси, необхідні для виконання SA8000. Ця декларація принципів буде надана всім найманим працівникам в ході тренінгу по SA8000, в тому числі у вигляді оголошень.

Завантажити та ознайомитися з усіма сертифікатами та висновками державної санітарно-епідеміологічної експертизи.